" /> Kandalló kémény 200 mm 4 méter - Kandalló, kandallóbetét web
 

Kandalló kémény 200 mm 4 méter

Kandalló kémény 200 mm 4 méter
Kandalló kémény 200 mm 4 méter
Kandalló kémény 200 mm 4 méter
Kandalló kémény 200 mm 4 méter
Kandalló kémény 200 mm 4 méter
Kandalló kémény 200 mm 4 méter

 4 méteres szigetelt, 2000 mm belső átmérőjű szerelt kémény, kívül- belül saválló acél, az alábbi tartalommal:

- kondenzidom,

- tisztító idom,

- 90 fokos bekötőidom,

- 2 db fix fali konzol,

- kémény lezáró végelem,

- 3 db, 1 méteres cső.

 

A kémény rendelhető 5,6,7,8,9,10,11 és 12 méteres magassággal is.

Rendelhető további tartozékok kiegészítők:

- fali indító konzol,

- távtartós konzolok,

- esővédő sapka,

- 0,5 méteres cső,

- 0,25 méteres cső,

- 30, 45, 90 fokos könyök,

- kandalló/készülék bekötő adapterek,

- tisztító idom,

- tetőátvezető,

- kérhető bármilyen színre szinterezett változatban!

 

- Kimagasló minőségű kémény Akciós áron, Európa első számú gyártójától!

- kivitelezéssel esetén a munkadíjból is biztosítunk kedvezményt!

- válasszon hozzá kandallót és a kandalló és a kivitelezés díjából is biztosítunk kedvezményt!

- kérheti hatósági átadással is, minden gondot leveszünk a válláról!

- kéményét kérheti bármilyen színben és méretben, megvalósítjuk elképzelését!

- kérje ingyenes ajánlatunkat! 

596 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Kémény a legkedvezőbb áron!

 

Nehezen boldogul a kéménnyel, nem érti mi ez a felhajtás a kémény körül, miért kerül ennyibe?

Magyarországon az EU-nál sokkal szigorúbb kémény szabályzási rendszer használatos. A köztudottan precíz Német szabályzást is felülmúló magyar szabvány a legapróbb részleteket is pontosan deklarálja, hogy akár gáz akár szilárdtüzelésű fűtőberendezést használunk az maximálisan biztonságos és hatékony legyen. A jogszabály olyan bonyolult, hogy csak a szekértők igazodnak el a sorok között, és ha ez még nem lenne elég, további nehézségek:

 • a kéményépítés engedélyhez kötött,
 • tervezni kell, tekintettel a szomszédokra, tájolásra épület fekvésre, de még a közeli fákra is
 • a telepítést, szerelést csak szakember végezheti
 • a szakembernek rendelkezni kell szakképesítéssel, és az adott gyártmányra vonatkozó gyártói-szerelési engedéllyel,
 • a kémény alapanyaga és kivitele is szabványosított és csak a legjobb minőségű anyagok jöhetnek szóba.
 • az elkészített kéményt a hatóságnak át kell adni, aki biztosít bennünket, hogy a kémény megfelelő, biztonságos és alkalmas lesz az általunk választott tüzelőberendezés problémamentes használatára

A fentiek együttesen eredményezik, hogy hazánkban egy jó minőségű kémény, extra áron érhető el, amelyhez rendkívül magas kivitelezési díj is társul. Kimondhatjuk, hogy Magyarországon az igazán jó kémény drágább, mint sok európai országban. Ezért kényszerülnek a hazai építkezők elavult betonelemes kéményeket vásárolni és a kőműves szakemberrel – akik bár sok esetben szakmájuk elismert képviselői, a kéményépítés nem az igazi szakterületük- összerakatni azt. Az eredmény sok esetben közepes árfekvésű kémény, közepes árfekvésű munkadíj és a végén használhatatlan vagy csak komoly kompromisszumokkal, átalakítással használható kémény.    

Hazánkban ma kevés olyan vállalkozás van, aki a kémény beszerzését és kivitelezését is egy cégként vállalja. Ez nem csak azért probléma mert, az értékesítő és a kivitelező egymásra mutogathat probléma esetén, hanem az is hogy mindkét fél relatíve magas árrést szeretne realizálni: mind az eladáson mind pedig a kivitelezésen. Ennek eredménye képen a jó kéményt csak kevesen engedhetik meg maguknak.

 

MI a megoldás?

 • A Fire Store Kft, a legnagyobb Európai kéménygyártó vállalat Magyarországi képviselete képen, közvetlen a gyártótól a legjobb terméket kínálja Önnek, versenyképes áron. A verhetetlen ár érték és minőség arány szavatolja a biztonságos és hatékony üzemeltetést.
 • A kivitelezést több évtizedes telepítési- szerelési tapasztalattal rendelkező kollégáink precízen, megfizethető áron, a kivitelezési határidő pontos betartásával végzik el Önnek. Önnek nem kell több vállalkozást összefogni, összekötni, informálni, vesződni, hogy a kémény megépüljön elegendő ha cégünkre bíz mindent a tervezéstől a kivitelezésig
 • a rendkívül kedvező beszerzési forrás, még a hazai gyártású termékkel is versenyképes árszínvonalat eredményez, csak éppen sokkal jobb minőségben!
 • Termékeinket nem áruljuk hálózatban így egy teljes árrés elhagyható, amely Önnek kedvezőbb árat eredményez!
 • a kémény és annak megépítése mellett kandalló tűzteret, kályhát, mobilkandallókat is kínálunk, amelyek szakszerű beépítését is elvégezzük, legyen szó kis kályháról vagy nagyméretű extra épített kandallóról, gázkandallóról, vagy gázkazánról. Vége az egymásra mutogatásnak, a kandallós vagy a kéményes rontotta el a dolgokat? Ne pazarolja drága idejét, bízzon mindent egy cégre és fizessen akkor, ha minden a megbeszéltek és az Ön elvárásai szerint maradéktalanul teljesült, minőségi kivitelben és szabályosan.
 • Extra szolgáltatás: zárt égésterű, gazdaságos, hatékony és biztonságos gázkandalló, a hozzá tartozó speciális füstelvezető rendszerrel: a beszerzéstől a tervezésen, engedélyeztetésen túl a készülék beüzemeléséig.
 • komplett munka esetén: kémény + kivitelezés és kandalló + kivitelezés egyben, kedvezményes ár!
 • kéményrendszerünket Európa legnagyobb és legnagyobb múlttal bíró kéménygyártó cége fejlesztette. A komoly gyártási tapasztalatnak és kivitelezési múltnak köszönhetően a kéményeink a legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak a piacon.
 • látott már olyat, hogy a kémény a „kandallóról indul”, de azt mondták Önnek, ezt nem tudják kivitelezni és hogy ez hazánkban tilos? Mi tudjuk mi a megoldás ebben az esetben. Tudjuk milyen termékeket és hogyan kell használni, hogy Önnek biztonságos és szabályos kandallója lehessen ebben az esetben is.
 • mindenre kínálunk megoldást, legyen az kémény egy faházban, kémény átvezetése éghető falazaton, kémény passzív házba, kombi kémény égési levegő betáplálással. Nem kell barkácsolni, egyedi elemeket gyártatni. Minden feladatra van kész termék, amelyet Európa legnagyobb kéményes minősítő intézete a CERIC is minősített. Miért fontos ez: a minősített termék, szakszerű telepítése esetén a hibalehetőség kizárt családját maximális biztonságban tudhatja!
 • a legjobb minőségű, speciális ötvözetű kívűl-belül saválló acél kéményrendszer, melynek minden eleme saválló acél az egységes esztétikus megjelenés és kimagasló élettartam elérése érdekében.
 • Önnek nem tetszik a saválló kémény, nem tetszik Önnek hogy csillogós acél, vagy talán nincs kibékülve a hengeres formával? Cégünk egyedülálló módon kínál Önnek akár fekete, fehér, türkiz akár piros kéményt. A kéményeinket a RAL skála minden színében rendelheti. Lehetősége van a szerelt kéményt bármilyen kéményen kívüli formátumban viszontlátni, széleskörű „kéménykülső” borításkínálatunk révén
Adatok
Cikkszám
poul_dual_szer_ar_200
Tömeg
60 kg/db