" /> Szerelt kémény árak, saválló szerelt kémények
 

Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés

Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
Saválló szerelt kémények, szerelt kémény kivitelezés
 • Kimagasló minőségű kémény Akciós áron, Európa első számú gyártójától!
 • kémények elérhetőek azonnal készletről, 160-as és 200-as méretben!
 • kivitelezéssel együtt kedvezményes ár!
 • válasszon hozzá kandallót és még kedvezőbb csomagárat biztosítunk!
 • kérheti hatósági átadással is, minden gondot leveszünk a válláról!
 • kéményét kérheti bármilyen színben és méretben, megvalósítjuk elképzelését!
 • kérje ingyenes ajánlatunkat!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Mitől függnek a szerelt kémény árak?

 Nehezen boldogul a kéménnyel, nem érti mi ez a felhajtás a kémény körül, miért kerül ennyibe?

Magyarországon az EU-nál sokkal szigorúbb kémény szabályzási rendszer használatos. A köztudottan precíz Német szabályzást is felülmúló magyar szabvány a legapróbb részleteket is pontosan deklarálja, hogy akár gáz akár szilárdtüzelésű fűtőberendezést használunk az maximálisan biztonságos és hatékony legyen. A jogszabály olyan bonyolult, hogy csak a szekértők igazodnak el a sorok között, és ha ez még nem lenne elég, további nehézségek:

 • a kéményépítés engedélyhez kötött,
 • tervezni kell, tekintettel a szomszédokra, tájolásra épület fekvésre, de még a közeli fákra is
 • a telepítést, szerelést csak szakember végezheti
 • a szakembernek rendelkezni kell szakképesítéssel, és az adott gyártmányra vonatkozó gyártói-szerelési engedéllyel,
 • a kémény alapanyaga és kivitele is szabványosított és csak a legjobb minőségű anyagok jöhetnek szóba.
 • az elkészített kéményt a hatóságnak át kell adni, aki biztosít bennünket, hogy a kémény megfelelő, biztonságos és alkalmas lesz az általunk választott tüzelőberendezés problémamentes használatára

Miért érdemes a szerelt kémény mellett dönteni?

A fentiek együttesen eredményezik, hogy hazánkban egy jó minőségű kémény, extra áron érhető el, amelyhez rendkívül magas kivitelezési díj is társul. Kimondhatjuk, hogy Magyarországon az igazán jó kémény drágább, mint sok európai országban. Ezért kényszerülnek a hazai építkezők elavult betonelemes kéményeket vásárolni és a kőműves szakemberrel – akik bár sok esetben szakmájuk elismert képviselői, a kéményépítés nem az igazi szakterületük- összerakatni azt. Az eredmény sok esetben közepes árfekvésű kémény, közepes árfekvésű munkadíj és a végén használhatatlan vagy csak komoly kompromisszumokkal, átalakítással használható kémény.    

Hazánkban ma kevés olyan vállalkozás van, aki a kémény beszerzését és kivitelezését is egy cégként vállalja. Ez nem csak azért probléma mert, az értékesítő és a kivitelező egymásra mutogathat probléma esetén, hanem az is hogy mindkét fél relatíve magas árrést szeretne realizálni: mind az eladáson mind pedig a kivitelezésen. Ennek eredménye képen a jó kéményt csak kevesen engedhetik meg maguknak.

Saválló szerelt kémények, fémkémény Európa legnagyobb kéményeket gyártó cégétől

 • A Fire Store Kft, a legnagyobb Európai kéménygyártó vállalat Magyarországi képviselete képen, közvetlen a gyártótól a legjobb terméket kínálja Önnek, versenyképes áron. A verhetetlen ár érték és minőség arány szavatolja a biztonságos és hatékony üzemeltetést.
 • A kivitelezést több évtizedes telepítési- szerelési tapasztalattal rendelkező kollégáink precízen, megfizethető áron, a kivitelezési határidő pontos betartásával végzik el Önnek. Önnek nem kell több vállalkozást összefogni, összekötni, informálni, vesződni, hogy a kémény megépüljön elegendő ha cégünkre bíz mindent a tervezéstől a kivitelezésig
 • a rendkívül kedvező beszerzési forrás, még a hazai gyártású termékkel is versenyképes árszínvonalat eredményez, csak éppen sokkal jobb minőségben!
 • Termékeinket nem áruljuk hálózatban így egy teljes árrés elhagyható, amely Önnek kedvezőbb árat eredményez!
 • a kémény és annak megépítése mellett kandalló tűzteret, kályhát, mobilkandallókat is kínálunk, amelyek szakszerű beépítését is elvégezzük, legyen szó kis kályháról vagy nagyméretű extra épített kandallóról, gázkandallóról, vagy gázkazánról. Vége az egymásra mutogatásnak, a kandallós vagy a kéményes rontotta el a dolgokat? Ne pazarolja drága idejét, bízzon mindent egy cégre és fizessen akkor, ha minden a megbeszéltek és az Ön elvárásai szerint maradéktalanul teljesült, minőségi kivitelben és szabályosan.
 • Extra szolgáltatás: zárt égésterű, gazdaságos, hatékony és biztonságos gázkandalló, a hozzá tartozó speciális füstelvezető rendszerrel: a beszerzéstől a tervezésen, engedélyeztetésen túl a készülék beüzemeléséig.
 • komplett munka esetén: kémény + kivitelezés és kandalló + kivitelezés egyben, kedvezményes ár!
 • kéményrendszerünket Európa legnagyobb és legnagyobb múlttal bíró kéménygyártó cége fejlesztette. A komoly gyártási tapasztalatnak és kivitelezési múltnak köszönhetően a kéményeink a legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak a piacon.
 • látott már olyat, hogy a kémény a „kandallóról indul”, de azt mondták Önnek, ezt nem tudják kivitelezni és hogy ez hazánkban tilos? Mi tudjuk mi a megoldás ebben az esetben. Tudjuk milyen termékeket és hogyan kell használni, hogy Önnek biztonságos és szabályos kandallója lehessen ebben az esetben is.
 • mindenre kínálunk megoldást, legyen az kémény egy faházban, kémény átvezetése éghető falazaton, kémény passzív házba, kombi kémény égési levegő betáplálással. Nem kell barkácsolni, egyedi elemeket gyártatni. Minden feladatra van kész termék, amelyet Európa legnagyobb kéményes minősítő intézete a CERIC is minősített. Miért fontos ez: a minősített termék, szakszerű telepítése esetén a hibalehetőség kizárt családját maximális biztonságban tudhatja!
 • a legjobb minőségű, speciális ötvözetű kívűl-belül saválló acél kéményrendszer, melynek minden eleme saválló acél az egységes esztétikus megjelenés és kimagasló élettartam elérése érdekében.
 • Önnek nem tetszik a saválló kémény, nem tetszik Önnek hogy csillogós acél, vagy talán nincs kibékülve a hengeres formával? Cégünk egyedülálló módon kínál Önnek akár fekete, fehér, türkiz akár piros kéményt. A kéményeinket a RAL skála minden színében rendelheti. Lehetősége van a szerelt kéményt bármilyen kéményen kívüli formátumban viszontlátni, széleskörű „kéménykülső” borításkínálatunk révén

A saválló szerelt kémények és szerelt kémény kivitelezés ideális megoldásokat kínálnak a kémények szakszerű beépítésére. A szerelt kémény árak függnek a kémény hosszúságától és típusától, így mindenki számára elérhetővé válnak.

A szerelt kémények előnye, hogy gyorsan és hatékonyan lehet őket telepíteni, mivel elemekből állnak. Bármilyen tüzelőberendezéshez alkalmazhatóak, legyen az fa-, olaj-, vagy bármilyen egyéb tüzelésű kazán. A szerelt fémkémény az ipari és családi házak számára is megfelelő választás lehet.

Az anyaga, az inox, garantálja a saválló tulajdonságokat, ami a kémények élettartamát növeli. A szerelt kéményeket helyszíni felmérés alapján tervezik, így a kémény épületen belül és kívül is tökéletesen illeszkedik. A külső csőhéj és a belső béléscső együttesen biztosítják a füstgáz elvezetésére szükséges szigetelést.

A szerelt kémény saválló kivitelezése során a helyszínre szállítják a szerelt kémény elemeket, így a kéménybélelés és a bekötő idomok is előre gyártottak. Ez lehetővé teszi, hogy a szerelt kéményeket akár egy nap alatt beépíthessék a tetőt és a falat érintő szerkezetekhez.

Nálunk lehetőség van helyszíni felmérésre, ami az árajánlatot és a kémény kivitelezett pozícióját is tartalmazza. A kéményseprő szakemberek gondoskodnak a szerelt kémények megfelelő bekötéséről és ellenőrzéséről.

A saválló szerelt kémények és a szerelt kémény kivitelezés ára természetesen függ a munka bonyolultságától és a kémény hosszúságától. Kérjen ajánlatot tőlünk, hogy megtudja, mennyibe kerülne a kémény kivitelezése és szerelése az Ön esetében is.

A szerelt kémények esetén a helyszíni felmérés során figyelembe vesszük a kémény épületen belüli és külső helyét, valamint az Ön igényeit. A helyszíni felmérés alapján tudunk ajánlatot adni a legmegfelelőbb szerelt kéményre és annak kivitelezésére.

A szerelt kéményeket beton, fa, vagy bármilyen más típusú épületekhez is könnyedén illeszthetjük. A kémények anyaga és kialakítása miatt kizárólag szakértők által ajánlott a beépítés és szerelés. A kéményseprő szakemberek mellett a szerelt kéményeket a kivitelezés során is ellenőrizzük, hogy biztosan megfeleljenek a szükséges követelményeknek.

A szerelt kémény árak függnek többek között a kémény hosszúságától, anyagától és az előzetes helyszíni felmérés eredményétől. Nálunk három legfontosabb tényezőt vesszük figyelembe az árkalkuláció során: az anyag, a kivitelezés, és a helyszín. A pontos árajánlatot a helyszíni felmérés után áll módunkban megadni.

A szerelt kémények előnye, hogy gyorsan és egyszerűen lehet őket beépíteni a meglévő épület szerkezetébe, esetén is, ha már van egy korábban kivitelezett kémény. A saválló szerelt kémények és szerelt kémény kivitelezés lehetőséget ad arra, hogy a kéményt hosszú évekig problémamentesen használhassa.

A szerelt kéményeket és kivitelezését tekintve nálunk minden lehetőség adott a legjobb döntés meghozatalára. Kérjen árajánlatot, vegye igénybe a helyszíni felmérés lehetőségét, és válassza a saválló szerelt kéményeket és szerelt kémény kivitelezést a biztonságos és hosszú élettartamú megoldás érdekében.
Összefoglalva, a saválló szerelt kémények és szerelt kémény kivitelezés a legjobb választás a modern és hosszú élettartamú kéményekhez. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen árajánlatot a saválló szerelt kéményekre és szerelt kémény kivitelezésére!

Lépjen kapcsolatba velünk mielőbb, hogy felmérhessük a helyszínt, és személyre szabott ajánlatot adhassunk Önnek a saválló szerelt kémények és szerelt kémény kivitelezés terén.

Adatok
Cikkszám
poul_dual_szer
Tömeg
34 kg/db