" /> Szerelt kémény azonnal raktárról, szereléssel az egész orszá
 
Kandalló blog

Szerelt kémény azonnal raktárról, szereléssel az egész országban

2022.09.23 09:34
Szerelt kémény azonnal raktárról, szereléssel az egész országban

Az ingadozó nyersanyagellátás sok fejfájást okozhat azoknak, akik a növekvő rezsiárak miatt elavult kerámiabetétes kéményt rendelnek. Nemcsak azért, mert az a kéménytechnológia idejétmúltnak számít. A bizonytalan beszerzési idők és átlagosnál is jobban leterhelt, hónapokra előre betáblázott szakemberek miatt is. Miért lehet erre a nehéz helyzetre megoldás a szerelt kémény?

Szerelt kémény telepítése buktatók nélkül

A betonelemes kémények beszállítókon keresztül kaphatók. Ilyen esetben vásárlás után még külön szakembert kell keresni a kémény telepítéséhez. Ha a beépítés során bármilyen gond adódik, abból gyakori konfliktust szülhet, hogy az építkező és az értékesítő egymásra mutogat. Közben az Ön kéményének beépítése befejezetlen, vagy rosszabb esetben hibás marad.

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, amihez elengedhetetlen a szakszerű beépítés. Éppen ezért nemcsak kandallókat, hanem szerelt kémény rendszereket is talál kínálatunkban. A szerelt kémény előnyei közé tartozik, hogy koncepciója és kivitelezése egyaránt korszerűbb a korábban elterjedt, hagyományos kerámiabetétes elődökhöz képest. Nemcsak működésének hatékonysága, hanem könnyebb telepíthetősége miatt tettük kínálatunk részévé. A tüzépeken megtalálható, hagyományos kéményfajtákhoz képest a szerelt kémény építése rövidebb idő alatt és kevesebb építőanyag felhasználásával megvalósítható.

Szerelt kémény beszerzési ideje

A manapság kialakult helyzetben kulcsfontosságú tényező, hogy egy szerelt kémény mennyi időn belül telepíthető az Ön otthonába. Minőség és készletelérhetőség tekintetében is biztosra akartunk menni. Ezért döntöttünk az Európa legnagyobb kéménygyártójaként ismert, 72 éve tevékeny Poujulat cég termékei értékesítése mellett. Mivel a gyártás és raktározás is az EU-ban történik, az átlagosnál gördülékenyebb beszerzést és rövidebb kézbesítési időt tudunk vállalni.

A szerelt kémény telepítése engedélyhez kötött és csak szakképesített fél végezheti el. Ha minket választ, egy kézben tudhatja a beszerzést és szakszerű kivitelezést is, félremagyarázás és egymásra mutogatás nélkül. Kizárólag szabványosított, tartós anyagokkal dolgozunk, így valósítható meg a biztonságos és problémamentes tüzelőberendezés használat.

További kérdése van szerelt kémény ügyben?

A tőlünk vásárolt szerelt kéményrendszerek telepítését egész Magyarország területén vállaljuk. Aktuális választékunk ezen a linken található. További kérdés vagy kérés esetén munkatársunk örömmel áll az Ön rendelkezésére!

Ha kémény ügyben kérdése van, kérjük töltse ki kapcsolati űrlapunkat: